Sakaryaspor-Adanaspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasinda Sakaryaspor, konuk ettigi Adanaspor’u 3-2 maglup etti. Maçin ardindan iki takim teknik direktörü düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda Adanaspor ile karsilasti. Karsilasmada Sakaryaspor, rakibini 3-2 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda her iki takimin teknik direktörü açiklamalarda bulundu.

“En önemlisi topa sahip olamadik”

Karsilasma sonrasinda açiklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, “2 farkli devre iki farkli durum yasandi u aksam burada. Oyunun ilk yarasinda kalemizde pozisyonlar versek te planladigimiz alan savunmasi, alandan baskiya geçisler istedigimiz gibiydi ve hizli geçislerle oyunu tutmak istiyorduk. 2’den fazla gol atabilirdik, uygun pozisyonlar vardi ama rakibimizde bu pozisyonlari buldu. Biraz savunmada dikkatsizlik. Içeriye 2-0 giremedik, rakibimiz bir gol buldu. Oyunun ikinci yarasinda konustugumuz birçok seyi gerçeklestirdi Sakaryaspor ama ona karsi yapmamiz gerekenler karsisinda biz basarali olamadik. En önemlisi topa sahip olamadik. Bu durumlarda topa sahip olamazsaniz rakibinizin de pozisyon bulma durumu artiyor. Dikkatsizlikle goller yerdik skoru korumaliydik buradan puansiz dönmemeliydik buda üzücü bir durum oldu” dedi.



“Sonuna kadar oyunu birakmadilar”

Takimin basina geçtikten sonra ilk galibiyetini alan Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Oyun oynamak isteyen bir topluluga, karakterli oyunculara sahibiz. Oyuncular bugünkü müsabakada kafadan oyuna baslangicimiz iyi. 2-0’dan sonrasi bizi çok mutlu etti. Ben inancimi kaybetmedim insanin morali bu durumlarda bozulabiliyor sahada olmak, oyunu yönetmek çok farkli. 5-0’lik maçtan sonra kendi sahasinda 2-0 maglup duruma düsüyorsun ve oradan sonraki mücadele beni çok mutlu etti. Sonuna kadar oyunu birakmadilar ve akabinde elde edilen skor bizi çok mutlu etti” diye konustu.

Kaynak: İHA