Ufuk Kahraman Açiklamasi 'Duygusal Bir Maçti Benim Adima'

Samsunspor’u 2-1 maglup ettikleri maçin ardindan konusan Altinordu’nun teknik direktörü Ufuk Kahraman, evlerinde ilk galibiyetlerini aldiklarini ifade ederek, “Duygusal bir maçti benim adima” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de evinde ilk galibiyetini Samsunspor’u 2-1 maglup ederek alan Altinordu’nun teknik direktörü Ufuk Kahraman, maçtan sonra yaptigi açiklamada, Bartin’daki maden ocaginda meydana gelen patlama nedeniyle galibiyete çok sevinemediklerini söyledi.



Patlamada vefat edenlerin ailelerine bas sagligi dileyen Kahraman, “Tedavisi süren hastalara acil sifalar diliyorum. Samsunspor’un basinda degerli hocam 10 seneden beri birlikte yaninda yardimci antrenörlügü yaptigim degerli Hüseyin hocam vardi. Hem kulübümüz adina hem de tabii ki kendim adina çok duygusal bir maçti. Samsunspor’a karsi çalismalarimizi bir hafta boyunca yaptik. Rakibin zaaflarini degerlendirmek için iyi oyun sergilememiz gerektigini çok iyi biliyordum. Kendi oyun kurgumuzu rakibe kabul ettirmeye çalistik ve tabii ki rakibin 10 kisi kalmasi bizimi için avantaj oldu. Dedigim gibi çok fazla da konusmak istemiyorum. Duygusal bir maçti benim adima. Bundan sonra da Hüseyin hocama, Samsunspor’a da basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA