Ilhan Palut Açiklamasi 'Beraberlige Üzülecegimiz Bir Karsilasmadan Puansiz Ayriliyoruz'

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Gaziantep FK karsisinda aldiklari maglubiyetten dolayi çok üzüldüklerini belirterek, “3 puan kaybettik, yara aldik. Bunlar üzücü ama panikleyecek durumumuz yok” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasinda iç sahada Gaziantep FK’ya 1-0 maglup olduklari maça iliskin açiklamalarda bulundu. Ilhan Palut, Bartin’in Amasra ilçesindeki maden ocaginda yasanan patlama nedeniyle hayatini kaybedenlere rahmet, yaralilara da Allah’tan sifa dileyerek sözlerine basladi.

Kazanmak istedikleri maçta sahadan üzgün ayrildiklarini aktaran Palut, maçin genelinde oyununun kontrolünü tutan tarafin kendileri oldugunu kaydetti.



“Bugün eksik olan skordu”

Palut, net pozisyonlar yakaladiklarinin altini çizerek, "Rakibe de hiç pozisyon vermedik. Beraberlige üzülecegimiz bir karsilasmadan puansiz ayriliyoruz. Rakibi tebrik ederim. Evet, çok üzüldük. Taraftarimiz bizi çok iyi destekledi, onlari üzdük. 3 puan kaybettik, yara aldik. Bunlar üzücü ama panikleyecek durumumuz yok. Takimim sahada ne yapmak istedigini çok iyi biliyor. Bugün eksik olan skordu. Dogru yolda oldugumuzu düsünüyoruz ve buna devam edecegiz. Insallah hemen bir sonraki maç bunu istedigimiz skor ve puanlara da yansitmaya çalisacagiz" diye konustu

Kaynak: İHA