Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bu Maçtan Gerekli Dersleri Çikaracagiz'

Izmir’de Altinordu’ya 2-1 maglup olduklari maçin ardindan konusan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, galibiyet için geldikleri Izmir’de gördükleri erken kirmizi kartin dengelerini bozdugunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig’de deplasmanda Altinordu’ya 2-1 maglup olan Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroglu, galibiyet için geldikleri Izmir’de gördükleri erken kirmizi kartin dengelerini bozdugunu ifade ederek, “Rüzgarin da etkisiyle biraz daha savunmada kalmak istedik. Çünkü oyunu tutmak istedik. Kendi alaninda bir kisi eksik de olsan, alanlari kapatmak önemliydi. Yemeyecegimiz her gol bizim için sürenin ilerlemesinde büyük bir avantajdi. Hamleleri genelde hücuma yaptik. Hücum anlaminda biraz daha çabuk oyuncularla oynamak istedik. Çünkü savunmayi iyi yaparsak rakibin de üzerimize gelecegini planlayarak, arka alanlari kullanmak hedefindeydik. Son haftalarda aslinda basarili oldugumuz bir duran toptan gol yedik. 1-0’dan sonra bir daha dengesiz yakalandigimiz bir pozisyonda skor 2-0 oldu” dedi.

Son ana kadar kazanma adina mücadele ettiklerini söyleyen Eroglu, “Özellikle son bölümde 2-1’den sonra beraberligi belki yakalayabilirdik ama atamadik. Sonuçta kaybettik. Maglubiyeti is kazasi olarak degerlendiriyorum. Çünkü futbolda bunlar var” diye konustu.

Eroglu, bu maçtan gerekli dersleri çikarip önlerindeki maça bakacaklarini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA