Çagdas Atan Açiklamasi 'Hayallerimiz Bütçelerimizden Büyük'

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, Galatasaray galibiyetinin ardindan, "Hayallerimiz, bütçelerimizden büyük" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasinda Galatasaray’i 2-1 maglup eden Yukatel Kayserispor’da 3 puan sevinci yasaniyor. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda konusan Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, "Çok iyi bir oyun oldu bence. Çok iyi planladigimiz, kurguladigimiz, bire bir baskiyi çok iyi yaptigimiz, kazanip geçisler yakaladigimiz. Rakibi kenardan ortaya atmaya ittik, bunu nitekim 44 tane orta atmislar. Merkezde güçlü durdugumuzda bunlari çok rahat savusturabilecegimizi biliyorduk. Kat ettigimiz mesafe 117 bin 500, ligin ortalamasi 112 bin. Hatay maçindan sonra bizim için en yüksek mesafe. Bu da oyuncularimin maçi ne kadar istedigini, ne kadar mücadele ettigini gösteriyor. 18 tane sutumuz var. Belki 5 tanesi isabetli ama çok az farkla auta giden 2-3 tane pozisyonumuzun çok net gol pozisyonu oldugunu söyleyebiliriz. Ikinci yarinin basinda Mensah, Gavranovic ve Emrah ile yakaladigimiz pozisyonlar var. Oyunu daha rahat hale getirebilirdik. Tek gelistirmemiz gereken topa daha fazla sahip olabilirdik. Bu konuyla ilgili çalisiyoruz. Galatasaray gibi bireysel yetenekleri çok üst düzey bir takima karsi çok olumlu bir performans gösterdik bugün. Sezon basinda transfer tahtasi kapali oldugundan dolayi herkesin ’düser’ gözüyle baktigi Kayserispor’u, baskanimizin vizyonuyla bir hayal kurduk. Sloganimiz da ’Hayallerimiz bütçelerimizden büyük’ idi. Çünkü biz oyunu hiçbir zaman oyuncu üzerinden okumuyoruz" dedi.



"Oyuncularimin alinlarindan öpüyorum"

Takimini tebrik eden Atan, "Su an iyi bir konumdayiz daha iyisi olabilir. Su an ayaklarimiz yere basiyor, hedeflerimiz kendi içimizde var. Ilk günden beri söyledigim, önemli olan Kayserispor’un bu sene hem iyi oynayarak hem genç sporcu yetistirerek sezonu iyi bir yerde tamamlamasi. Oyuncularimla gurur duyuyorum. Kazansak da kaybetsek de müthis oynadilar. Alinlarindan öpüyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA