Ugurcan Çakir Açiklamasi 'Takim Olarak Çok Iyi Mücadele Ettik'

Trabzonspor Kaptani Ugurcan Çakir, Monaco galibiyetinin ardindan takim halinde çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, gruptaki iddialarinin devam ettigini söyledi.

Trabzonspor Kaptani Ugurcan Çakir ve Yusuf Erdogan 4-0 kazandiklari Monaco maçinin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Ugurcan Çakir, takim olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Deplasmandaki oyuna iyi baslamistik ama 10 kisi kalinca biraz dezavantaj oldu bizim için. Orada da istedigimizi aslinda yapiyorduk ama eksik oynamak çok zor. Monaco, çok iyi bir takim. Tabii daha iyi olmamiz lazimdi. Bu maç onun bir telafisi oldu aslinda. Çok net bir skorla, galibiyetle ayrildik. Tüm takim arkadaslarimi kutluyorum" dedi.



"Toparlanmam biraz zaman aldi"

Sezona iyi basladigini ancak sonra sakatlik geçirdigini belirten Ugurcan Çakir, "15-20 gün hiçbir sey yapamadim. Tabii toparlanmam biraz zaman aldi. Su anda kendimi yüzde 100’e yakin hissediyorum. Performansimi yükselterek devam etmek istiyorum. Sakatlik, biraz geriye getirdi. Maç ritmini yakalayamadim. Sezon basi gerçekten çok kuvvetli baslamistim. Takim halinde çok iyi baslamistik. Ama simdi yüzde 100’e yakinim diyebilirim" seklinde konustu.



"Her kulvarda ilerlemek istiyoruz"

Ugurcan Çakir, grupta iddialarini sürdürdüklerini kaydederek, sunlari söyledi: "Kasimpasa beraberligi oldu, istedigimiz oyunu oynayamamistik. Gene pozisyonlarimiz var ama skoru alamadik. Besiktas, maçi çok zor, iyi bir takima karsi oynayacagiz, biz de kalitemizi biliyoruz. Geçen senenin sampiyonu biziz, her kulvarda ilerlemek istiyoruz. Bu maçta yüzde 100’ümüzü verip galip gelmek istiyoruz. Geçen maçta taraftar biraz sikintiliydi ama bu maç çok iyiydi. Biz de bu takimin taraftariyiz. Böyle destekledikleri, yanimizda olduklari sürece maglup olmayiz. Ne zamandir iç sahada maglup olmuyoruz. Içerde her maçin favorisi biziz. Hepsine tesekkür ediyoruz."



Yusuf Erdogan, "Avrupa’da devam etmemiz için önemli bir maçti"

Yusuf Erdogan ise, "Avrupa Ligi’nde devam etmek için önemli maçti. Hem iyi oyun hem iyi skorla taraftarimizin destegiyle birlikte önemli bir galibiyet aldik. Hedefimiz gruptan çikmak" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA