Mesut Bakkal; 'Basit Goller Yiyoruz'

Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasinda Boluspor’a 3-0 maglup olduklari maçin ardindan konulan A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Basit goller yiyoruz" dedi.



Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, “Ligin sonunda olmasi taraftar açisindan beklentiyi yükseltti. Ama biz çok zor bir rakiple oynayacagimizi biliyorduk. Bugüne kadar oynadiklari maçlari kaybetmisler ama 1 farkla kaybetmisler. Iyi savunma yapmislar. Geçen hafta da içeride duran toptan yedikleri golle maglup olmuslardi. Bu bizim açimizda oyunu zorlastiracak gibi görünüyordu. Biz oyun planimizi buna göre planladik. Ön tarafta ilk defa üçlüyle oynadik. Top ayaginda kalan oyuncularla oynadik. Ön pres baskilari yaptik. Ilk yarida çok farkli skorla da girebilirdik. Ikinci yarida 2-0’dan sonra rakibe topu verdiysek de bu beklenen bir seydi. Ama üstesinden geldik. Alinan galibiyet çok önemli” dedi.



Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise “Oyunun genelinde esit giden bir oyun var. Özellikle maçin ilk bölümünde direkten dönen topumuz, sonra bir iki tane denedigimiz ama kaçirdigimiz pozisyonlar var. Oyun olarak iyi gözüksek de çok ucuz ve basit goller yiyoruz. Basit goller yerseniz maçi kazanma sansiniz zorlasiyor. Isler gittikçe bizim için zorlasiyor. Bu skor geçen seneki basarimiza yakismiyor. Bu 3-0’in arkasina sigindigim bir mazeret degil” diye konustu.

Kaynak: İHA