Kuyucakli Sporcular Ilk Resmi Maçindan Galibiyetle Döndü

Amatör Spor Haftasi çerçevesinde düzenlenen turnuvalardan basarilarla dönen Kuyucakli sporcularin firtinasi bu kez voleybolda devam etti. Ilk resmi maçina çikan kiz voleybol takimi Gencelli Idman Yurdu, Aydin Ticaret Odasi (AYTO) Ilkokuluspor’u 3-0 yendi.



Geçtigimiz sezon Kuyucak Belediyespor’u olusturan genç kizlar, bu sezon 2. Lig’de mücadele eden ve statü geregi genç kizlar ligine katilmasi gereken Gencelli Idman Yurduspor’a fedakarlik göstererek transfer oldu. Gencelli ile ilk resmi maçina çikan genç kizlar ise rakibi Aydin Ticaret Odasi (AYTO) Ilkokuluspor’u 25-14, 25-17 ve 25-20’lik setlerle 3-0 maglup etti.

Galibiyetin ardindan Kuyucak Belediyespor Kulübü tarafindan yapilan açiklamada “Geçtigimiz sezon Kuyucak Belediyespor’u olusturan genç kizlarimiz bu sezon 2. Lig’de mücadele eden Gencelli Idman Yurduspor’un statü geregi genç kizlar ligine katilmasi gerektiginden dolayi fedakarlik göstererek Gencelli’ye transfer oldu. Kuyucak firtinasi bu kez voleybolda sürdü. Kizlarimiz Gencelli Idman Yurdu formasiyla, Kuyucak Atatürk Spor Salonu’nda gerçeklesen 2022-2023 sezonunun ilk resmi maçinda Aydin Ticaret Odasi (AYTO) Ilkokuluspor’u 25-14, 25-17 ve 25-20’lik setlerle 3-0 maglup etti. Antrenör Ziya Sayar ve sporcularini kutlariz” ifadeleri yer aldi.

Kaynak: İHA