Felipe Mateos Açiklamasi 'Bu Galibiyet Haftayi Mutlu Kapatmamizi Sagladi'

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasinda FTA Antalyaspor’u 3-2 maglup eden Corendon Alanyaspor’da teknik sorumlu Felipe Sanchez Mateos, “Geriye baktigimizda sürekli iyi futbol oynuyorduk, fakat sonuçlari alamiyorduk. Bu galibiyet haftayi mutlu kapatmamizi sagladi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasinda Corendon Alanyaspor, FTA Antalyaspor’u konuk etti. Akdeniz derbisinde 3-2’lik skor ile galip gelen Alanyaspor’da teknik sorumlu Felipe Sanchez Mateos, sahada emek vermeleri gerektigini, takimin ise bu emegi fazlasini verdigini söyledi.

Galibiyetin gelecek haftalar için özgüven saglayacagini belirten Mateos, “Geriye baktigimizda sürekli iyi futbol oynuyorduk, fakat sonuçlari alamiyorduk. Bu galibiyet haftayi mutlu kapatmamizi sagladi. Sahada gerçekten büyük bir emek vardi. Gelecek için daha özgüvenli, daha korkmadan futbol oynamamiza yardimci olacak. Bu baglamda kulübe çok tesekkür etmek istiyorum. Futbolcularin arkasinda çok iyi durdular. Bütün hafta bizi burada yalniz birakmadilar. Desteklerini hiç esirgemediler. Futbolcular da, yönetim tarafindan kazandiklari özgüvenle bugün sahada üstlerine düseni yaptilar” diye konustu.

Kaynak: İHA