Bardhi Açiklamasi 'Sahadan Gururla Ayriliyoruz'

Trabzonspor’un Makedon oyuncusu Enis Bardhi, Monaco maçinin ardindan sahadan gururla ayrildiklarini belirterek, takim olarak harika bir maç ortaya koyduklarini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. haftasinda Trabzonspor’un sahasinda Monaco’yu 4-0 maglup ettigi karsilasmada 1 gol kaydeden Enis Bardhi, sahadan gururla ayrildiklarini belirterek, "Gururlu bitirdigimiz bir gece oluyor. Takim olarak harika bir maç ortaya koyduk. Bizim için unutulmaz, çok güzel bir maç oldu. Önemli bir adim attik" dedi.

Bardhi, hafta sonu oynayacaklari Besiktas maçina iliskin ise, "Herhangi maça basladiginizda hangi maç oynarsaniz oynayin skoru bilemezsiniz. Sahada en iyisini yapmaya çalisirsiniz, en iyi skoru almaya çalisirsiniz. Kaç tane gol atacagini, kaç tane gol yiyeceginizi bilemezsiniz. Bugün maça çok konsantre basladik, bunun da herkes tarafindan görüldügünü düsünüyorum. Maçi ne kadar istedigimizi gösterdik. Bu maç sirasinda, öncesinde Besiktas maçini çok düsünmüyorsunuz, sadece önündeki maçi düsünüyorsunuz. Hem lig hem Avrupa’da mücadele ediyoruz, basarili sonuçlar almaya çalisiyoruz. Bu sonuç bize olumlu yansiyacaktir" diye konustu.

Kaynak: İHA