Jesus Açiklamasi 'Her Zaman Ayni Oyunu Sergilemeye Çalisiyoruz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, AEK Larnaca galibiyetinin ardindan, "Her zaman ayni oyunu sergilemeye çalisiyoruz. Bugün de normalde yaptigimiz seyleri saha içerisinde yaptik ve gruptan çikmayi garantiledik" dedi.

Teknik Direktör Jorge Jesus, AEK Larnaca’yi deplasmanda 2-1 maglup ettigimiz maçin ardindan yayinci kurulusa açiklamalarda bulundu. Maçla ilgili Jesus, “Sahada uygulamak istedigimiz bir fikrimiz var. Geldigimiz günden beri yaklasik 4-5 aydir bunun için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sahada bir kimligimiz var. Rakibimiz kim olursa olsun yapmak istediklerimiz ayni. Defansif olarak ne yapmak istedigini bilen bir takimiz. Her zaman ayni oyunu sergilemeye çalisiyoruz. Bugün de normalde yaptigimiz seyleri saha içerisinde yaptik ve gruptan çikmayi garantiledik. Simdi belli etmemiz gereken sey; gruptan lider olarak Rennes mi yoksa biz mi çikacagiz” degerlendirmesini yapti.

Taraftara çagri

Gruptaki besinci haftada Rennes ile 27 Ekim Persembe günü oynayacaklari maçla için taraftarlara çagrida bulunan Jesus, “Istanbul’da Rennes’e karsi oynayacagimiz maç grup birinciligi için belirleyici olacak. Umarim taraftarlarimiz her zaman oldugu gibi stadimizi doldurur ve galibiyet anlaminda itici güç olurlar. Bunu istiyoruz” seklinde konustu.



"Oyuncular aslinda sakatlik riskinin limitinde oynuyorlar"

Yogun fikstüre de deginen Portekizli teknik adam, “Tabii ki bizim için önemli olan konulardan biri de oyuncularin en kisa sürede en iyi sekilde toparlanmasi. Avrupa Ligi’nde maçlar oynuyoruz, ligde maçlar oynuyoruz. Bu maçlar zorlu oluyor. Oyuncular aslinda sakatlik riskinin limitinde oynuyorlar. Özellikle 3-4 oyuncu var ki en azindan rotasyon yapip onlarin da en iyi sekilde toparlanmalarini saglamamiz gerekir” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA