Philippe Clement Açiklamasi 'Trabzonspor'un Seyirci Baskisini Biliyoruz'

Monaco Teknik Direktörü Philippe Clement, 20 senelik meslek hayatinda hiçbir zaman senaryolara yer vermedigini belirterek, Trabzonspor’un seyirci baskisini bildiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçinda yarin deplasmanda Trabzonspor ile karsilasacak olan Monaco takiminin teknik direktörü Philippe Clement maçin oynanacagi Senol Günes Spor Kompleksi Akyazi Stadyumu’nda Mohamed Camara ile birlikte basin toplantisi düzenledi.

Monaco Teknik Direktörü Philippe Clement, yarinki maçi kazanmak istediklerini belirterek, "20 senelik meslek hayatimda hiçbir zaman senaryolara yer olmadi. Her zaman daha iyisini yapmak oldu. Yarinki maçini kazanip ondan sonrasina bakacagiz" dedi.

Trabzonspor seyircisinin baskisinin olacagini ifade eden Clement, "Bizler Belgrad’ta oldugu gibi burada da seyirci baskisini hissedecegiz. Trabzonspor seyircisinin baskisini biliyoruz. Dolu statta oynamak keyifli olacaktir. Iyi bir statta, iyi bir seyirci önünde oynayacagiz. Trabzonspor’un çok kaliteli sporculari var. Ilk maçta 10 dakika gerçek futbollarini ortaya koyabildiler. Sonra eksik devam ettiler. Tam oyunlarini oynayamadilar. Yarin çok daha farkli bir takim olacak. Türkiye liginde sampiyon olmus 11 kisiyle maça baslayan takima karsi oynayacagiz. Bizim takim da oyuncularin performanslari her geçen gün artiyor" ifadelerini kullandi.

Monacolu oyuncu Camara ise zorlu bir maçi olacagini belirterek, "Takim olarak siki bir sekilde oynayacagiz ve basarili bir sonuç alacagimiza inaniyoruz. Ekip arkadaslarimiz olarak birbirimize siki yardim ediyoruz. Takimin basarili olmasi için çalisacagiz" diye konustu

Kaynak: İHA