Tuzla Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Destek

Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde bulunan sportif faaliyetlerin desteklenmesi, sporcu bilincinin gelismesi ve sporcu sayisinin artirilmasi için her yil amatör spor kulüplerine verdigi destegi bu sene de sürdürdü.

Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici tarafindan sporu tabana yaymak ve her yastan vatandasin sporla bulusmasi için yapilan çalismalara bir yenisi daha eklendi. Tuzla’da bulunan sportif faaliyetlerin desteklenmesi, sporcu bilincinin gelismesi ve sporcu sayisinin artirilmasi için her yil amatör spor kulüplerine verilen maddi ve ayni destekler bu sene de devam etti. Ilçede faaliyet gösteren 14 amatör spor kulübüne maddi ve ayni desteklerin yani sira saha ve ulasim hizmetleri noktasinda da destek verilecek.

Amatör kulüplere toplam 653 bin lira destek

Tuzla Belediye Balkani Sadi Yazici’nin destekleri ile amatör spor kulüplerine 451 bin lira maddi, 202 bin lira ayni destek saglandi. Ayni destek çerçevesinde maç formasi, yagmurluk, maç sortu, antrenman malzemeleri, futbol, voleybol ve basketbol topu, çorap, tekmelik ve esofman takimi dagitimi yapildi.

Kaynak: İHA