TFF Baskani Mehmet Büyükeksi, Ampute Milli Takimi Ile Bir Araya Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi, dünya sampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takimi’ni agirladi.

Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi, 2022 Ampute Dünya Kupasi’nda sampiyon olarak tarihi bir basari elde eden Ampute Futbol Milli Takimi ile Riva’da bir araya geldi.

Baskan Mehmet Büyükeksi’nin ev sahipliginde Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde düzenlenen yemek organizasyonuna TFF Baskan Vekili ve Engelli Federasyonlarindan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, Baskan Vekili Yalçin Orhan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit Altintop, Idil Karademirlidag Suher, Talat Papatya, Murat Sahin ve Genel Sekreter Kadir Kardas ile Ampute Futbol Milli Takimi Genel Menajeri Fatih Erdöl, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yetkilileri, Ampute Futbol Milli Takimi’nin teknik heyeti ve oyunculari katildi.

TFF Baskani Mehmet Büyükeksi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 16 yildir engelli futboluna destek verdigini hatirlatip alinan basarili sonuçlarin kendilerini çok mutlu ettigini söyledi.

Kazandiklari Dünya Kupasi’yla organizasyona katilan sampiyonlari kutlayan Mehmet Büyükeksi, "Sizler azmin, mücadelenin sembolü oldunuz. Tek eksiginiz Dünya Kupasi’ydi, bunu da kazanip milletimizi bir kez daha gururlandirdiniz. Sizleri tebrik ediyorum, basarilarinizin devamini diliyorum" diye konustu.

Ampute Futbol Milli Takimi Genel Menajeri Fatih Erdöl, Teknik Direktör Osman Çakmak ve futbolcular ise TFF Baskani Mehmet Büyükeksi ve yönetim kuruluna verdikleri destekten dolayi tesekkür etti.

Ay-yildizlilar daha sonra Baskan Mehmet Büyükeksi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dünya Kupasi’yla hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: İHA