Riza Çalimbay Açiklamasi 'Hedefimiz Kosova'da Puan Ya Da Puanlar Almak'

DG Sivasspor teknik direktörü Riza Çalimbay, Ballkani ile oynayacaklari maça iliskin, "Tüm amacimiz Kosova’da puan ya da puanlarla ayrilmak” dedi.

Sivasspor’ Teknik Direktörü Riza Çalimbay, kulübün resmi internet sitesine açiklamada bulundu.

Ilk olarak dün Istanbul deplasmaninda Medipol Basaksehir ile oynadiklari ve 2-0 kazandiklari maçi degerlendiren Çalimbay, sezon basindan beri en iyi maçi oynadiklarini söyledi.

Basaksehir karsisinda mükemmel mücadele ettiklerini belirten Çalimbay, “Oynadigimiz takim çok kuvvetli bir ekipti. Zor bir maçti. Bunun da farkindaydik. Maçin basindan sonuna kadar mükemmel mücadele ettik. Deplasmanda nasil oynanmasi gerekiyorsa öyle oynadik. Hak ettigimiz iyi bir galibiyet aldik" ifadelerini kullandi.

“Hiç bir takimin avantaji yok”

UEFA Avrupa Konferans Ligi G grubunda persembe günü deplasmanda oynayacaklari Ballkani maçini da degerlendiren Çalimbay, “Bu maç bizim gruptan çikmamiz için en iyi maçlardan bir tanesi. Bütün takimlarin 4 puani var. Hiç bir takimin avantaji yok. Bu maçi çok iyi sekilde bitirerek, en son oynayacagimiz Slavia Prag maçi bizim için final maçi olabilir. Sahamizda oynayacagimiz CFR Cluj maçini da kazanmamiz gerekiyor ki bu gruptan çikalim. Takimimizda biraz yorgunluk olabilir. 2 tane arkadasimiz sakat. Bunun disinda bir sikintimiz yok. Bütün amacimiz Kosova’da puan ya da puanlarla ayrilmak" diye konustu.

Kaynak: İHA