Kayserispor'da Galatasaray Maçi Hazirliklari Sürüyor

Süper Lig ekiplerinden Y. Kayserispor, ligin 10. haftasinda oynayacagi Galatasaray maçina hazirlaniyor. Kayserisporlu oyuncu Miguel Cardoso antrenmanda yaptigi açiklamada, Galatasaray maçindan galibiyetle ayrilmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasinda sahasinda Galatasaray’i konuk edecek Kayserispor, hazirliklarina basladi.

Teknik Direktör Çagdas Atan nezaretinde çalisan sari kirmizililar, Cumartesi günü oynanacak maçtan galibiyetle ayrilmak istiyor.

Kayserispor’un Portekizli futbolcusu Miguel Cardoso, sahalarinda oynayacaklari müsabakadan galibiyetle ayrilmak istediklerini söyledi.

Cardoso, "Gerçek su ki, Trabzonspor maçini küçük detaylarda kaybettik. Simdi önümüzde çok önemli bir Galatasaray maçi var. Önemli büyük bir rakip. Onlara karsi gerekli mücadeleyi gösterip 3 puani almak istiyoruz" dedi.

Sari-kirmizili takimin kaptanlarindan Bernard Mensah da, cumartesi günü oynayacaklari maçi taraftar destegi ile kazanmak istediklerini söyledi.

Kaptan Mensah, "Taraftarlarimizin maça gelip bize destek olmasi lazim. Çok önemli bir maç. Kazanmamiz gereken bir maç. Iyi bir netice almak için çalisiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA