Adiyamanspor Ligden Çekilme Karari Aldi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Adiyamanspor Kulüp Baskani Recep Karaca, takima destek çikilmadigi gerekçesiyle ligden çekilme karari aldiklarini duyurdu.

Kulübün resmi sosyal medya hesabindan açiklama yapan Adiyamanspor Kulüp Baskani Recep Karaca, kendilerine destek sözü veren yetkililerin bu sözünde durmadigini kaydederek, kamuoyuna açiklamada bulundu.

Recep Karaca yaptigi açiklamada, “Bünyemizde bulunan ve transferleri yapilan futbolcularimizin bu sezon için toplam alacaklarinin yüzde 70 gibi büyük bir bölünü sahsim ve gayretlerim ile hesaplarini yatirildi. Sampiyonlugun en büyük adaylarindan olacak bir kadro kuruldu. Kulübümüzün konaklama durumunu Adiyaman Perre Uygulama Otelinde ücret karsiliginda gerçeklestirilmektedir. Kulübümüzün iase giderleri yine sahsim tarafindan karsilanmaktadir. Kulübümüzün ulasim giderleri de yine sahsim tarafindan karsilanmaktadir. Ilimizin mülkü ve idare amirleri destek noktasinda ziyaret edilerek efsane kulübümüze destek çagrisi yapilmis, destek sözleri almamiza ragmen kulübünüze dönüs ve destek olunmamistir.

Takdir edersiniz ki BAL Ligi’nde ki takimlarinin tüm destekleri belediyeler tarafindan karsilanmaktadir. Kahta ilçemizde Belediye Baskani ve Kaymakam Bey’in destekleri ile son bir haftada takimin tesis ve nakit sorunu çabucak halloldu.

Yasanan süreçle ilgili son noktada tarafim Adiyaman Spor Kulübü Baskani olarak artik maddi olarak daha fazla harcama yapamayacagini ve bu isi daha fazla yürütemeyecegimi üzülerek belirtmek isterim. Bu yüzden yönetim kurulu olarak çok sevdigimiz kulübümüzü ligden çekip, kapatma karari aldigimi üzülerek, kahrol olarak ifade etmek istiyorum. Son olarak efsane Adiyamanspor’umuzu gönül vermis sürekli yanimizda olan bizi yalniz birakmayan tüm taraftarlarimizin affina siginarak helallik diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA