Adana Demirspor, Kasimpasa Galibiyetine Odaklandi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Genel olarak takimin istegi, arzusu ve oynama tarzindan memnunum. Sadece galibiyet alamadigimiz için üzgünüm. Hedeflerimiz her zaman maçlari kazanmak. VAR degerlendirmelerinde yoran bir sistem gibi duruyor olabilir ama sadece bu lig için degil bütün liglerde böyle sorunlar yasaniyor” dedi.

Ligin 8. haftasinda deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, cumartesi günü saat 17.00’da deplasmanda oynayacagi Kasimpasa maçinin hazirliklarini sürdürüyor. Adana Demirspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde hazirliklarini sürdüren mavi-lacivertli ekip, antrenmanlara isinmayla basladi.

Kosuyla devam eden idman, pas organizasyonlari ve dar alan oyunuyla tamamlandi.

“Galibiyet alamadigimiz için üzgünüm”

Antrenman öncesi gazetecilere konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gaziantep maçindaki performanslarindan memnun olduklarini söyleyerek, “Geçen hafta kazanamadigimiz için üzgünüz. Son 10 dakikayi daha iyi degerlendirebilirdik. Ona ragmen çok net 2 pozisyonumuz var kalenin önünde. Genel olarak takimin istegi, arzusu ve oynama tarzindan memnunum. Sadece galibiyet alamadigimiz için üzgünüm” dedi.



“Hedefimiz maçlari kazanmak”

Kasimpasa maçina odaklandiklarini anlatan Montella, 18 Ekim Sali günü oynayacaklari Ziraat Türkiye Kupasi maçina da hazirlandiklarini söyledi.

Montella, “Hedeflerimiz her zaman maçlari kazanmak. Kupada da formayi hak eden ancak oynatamadigimiz futbolcularimizi oynatacagiz. Hedefimiz bu” ifadelerini kullandi.

“Bütün liglerde sorunlar yasaniyor”

VAR sistemi hakkinda konusan Italyan teknik adam, bazen hatalarin oldugunu belirterek, “Bu hafta Gökhan Inler’in dönmesi için çalismalar sürüyor. Bugünlerde karar verecegiz. VAR degerlendirmelerinde yoran bir sistem gibi duruyor olabilir ama sadece bu lig için degil bütün liglerde böyle sorunlar yasaniyor. Çünkü bazen pozisyonlar çok net olmasina ragmen farkli degerlendirilebiliyor. O yüzden bazen sizin veya rakibin aleyhine kararlar çikabiliyor” diye konustu.



“Üst siralarda kalmak istiyoruz”

Takimin orta saha oyuncularindan Emre Akbaba, “Geçen Gaziantep deplasmaninda kazanmak isterdik ama berabere kaldik. Önümüzdeki Kasimpasa maçina da hazirlaniyoruz. Formda bir takimlar. Fakat onlari da yenerek üst siralarda kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Takimin savunma oyuncularindan Samet Akaydin ise iyi bir performans yakaladiklarini ve bütün maçlara kazanmak için çiktiklarini söyledi.

Kaynak: İHA