Sarayköyspor Averajla Liderlige Yükseldi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sarayköyspor, bir diger Denizli ekibi Kizilcabölükspor’u deplasmanda 4-2 maglup etti. Kirmizi siyahlilar ikide iki yaparak averajla liderlige yükseldi.



Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Sarayköyspor 2. hafta karsilasmasinda Kizilcabölükspor’a konuk oldu. Geçen hafta evinde Güreller Lojistik Yesilçinar Spor Kulübü’nü 5-0 ile geçen Sarayköyspor, bu müsabakaya moralli çikti.

Mücadeleye etkili baslayan Sarayköy ekibi, 28’inci dakikada Dogukan Güngör ile öne geçti. Konuk takim, 38’inci dakikada Orhan Yüksel’ in kaydettigi golle farki ikiye çikardi. Ilk yari Sarayköyspor’un 2-0’lik üstünlügü ile sonuçlandi. Ikinci yarida Kizilcabölükspor, 53. dakikada Mustafa Tahran ve 79. dakikada attigi gollerle skoru 2-2’ye getirdi. Son bölümde vites arttiran Sarayköyspor 85. dakikada Ali Deniz Kurt ve 89. dakikada Orhan Yüksel’in ayagindan buldugu gollerle karsilasmadan 4-2 galip ayrildi.

Lige iyi bir baslangiç yapan Sarayköyspor, puanini 6’ya yükselterek averajla liderlik koltuguna oturdu. Oynadigi iki maçta 9 gol atan Sarayköyspor hücum gücüyle dikkat çekti.

Maçin ardindan açiklama yapan Sarayköyspor Teknik Direktörü Ali Yalçin, takim olarak iyi yolda olduklarini kaydetti.

Deneyimli teknik adam, galibiyeti taraftarlara armagan ettiklerini belirterek, "Deplasmanda kazanmak çok önemliydi. Lige iyi bir baslangiç yaptik. Bu form grafigimizi sürdürmek istiyoruz. Kazandigimiz için mutluyuz" dedi.

Kaynak: İHA