Necati Erkmen Açiklamasi 'Çok Iyi Mücadele Ettik'

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasinda deplasmanda Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Kasimpasa’nin Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, Trabzonspor gibi degerli bir rakipten berabere kalip 1 puan almanin kendilerini mutlu ettigini söyledi.

Golsüz berabere kaldiklari maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Kasimpasa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, ilk beraberliklerini aldiklarini belirterek, "Geçtigimiz hafta kazanmistik. Trabzonspor gibi degerli bir rakipten berabere kalip 1 puan almak mutlu etti" dedi.

Trabzonspor karsisinda öne geçecek pozisyon da bulduklarini belirten Erkmen, "65. dakikada yakaladigimiz pozisyonda biraz dikkatli olsak farkli konuma maçi getirebilirdik. Rakibimiz de pozisyonlar buldu. Oyuncularimiz, 1. dakikadan son dakikaya kadar konsantrasyonu asla düsürmediler. Çok iyi mücadele ettik. Hedeflerimizden biri olan 1 puani aldik. Bu puan ileride bizi farkli yere getirebilir. Oyuncu kardeslerimize vermis olduklari mücadeleden dolayi tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA