BAL'da Haftanin Sonuçlari

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci haftasinda mücadele eden 4 Manisa takimi bu hafta birbirleriyle karsilasti. Saruhanli Belediyespor’un deplasmanda Salihli Belediyespor’u 3-0 maglup ettigi haftada Yunusemre Belediyespor kendi evinde Manisa Sanayi Yildizspor ile 0-0 berabere kaldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’ta mücadele eden Manisa takimlari haftayi iki beraberlik bir galibiyet ve bir maglubiyetle kapatti. Manisa takimlarinin birbirleriyle karsilastigi 2. hafta müsabakalarinda Salihli Belediyespor kendi evinde Saruhanli Belediyespor’a 3-0 yenilirken, Yunusemre Belediyespor da kendi evinde Manisa Sanayi Yildizspor ile 0-0 berabere kaldi.

Saruhanli Belediyespor ilk iki haftada topladigi 6 puanla dikkat çekerken, Manisa Sanayi Yildizspor 4 puan, Yunusemre Belediyespor 1 puan ve Salihli Belediyespor ise henüz puanla tanisamadi. 14 takimin yer aldigi grupta Saruhanli Belediyespor 1. sirada, Manisa Sanayi Yildiz Spor 4. sirada, Yunusemre Belediyespor 10. sirada ve Salihli Belediyespor da averajla 13. sirada yer aliyor.

Ligin 3. haftasinda lider Saruhanli Belediyespor kendi evinde Yunusemre Belediyespor’u agirlayacak. Manisa Sanayi Yildizspor kendi evinde Aliaga FK’yi agirlarken, henüz puanla tanisamayan Salihli Belediyespor ise Özçamdibispor’a konuk olacak. Maçlar 16 Ekim Pazar günü 15.00’da baslayacak.

Kaynak: İHA