Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan Ile Yollar Ayrildi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollar karsilikli sözlesme feshi ile ayrildi.

Geçtigimiz sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’da 1 Mart 2022’de göreve gelen Teknik Direktör Cihat Arslan, takimin bir alt lige düsmesi sonrasinda da devam edildi. Ancak gelinen süreçte Spor Toto 1. Lig’in ilk 7 haftasinda hiçbir galibiyeti bulunmayan sari-siyahlilarda, bugün alinan Sakaryaspor yenilgisi sonrasi yönetim harekete geçti.

Maç sonrasi Teknik Direktör Arslan ile masaya oturan yönetim, sözlesmelerin karsilikli sona erdirilmesi ile yollari ayirdi. Yeni Malatyaspor yönetiminin bu ayriligin ardindan ise yeni bir teknik direktör arayisina girdigi ögrenildi.

Süper Lig’deyken geldi

Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollar ayrildiktan sonra takim kaptani Adem Büyük’e Futbol Sorumlulugu görevi verilerek takimin basina getirilmisti. Büyük’ün de bu görevinden kisa sürede ayrilmasi üzerine Yeni Malatyaspor, geçtigimiz sezonun ikinci yarisinda son olarak Kasimpasa’da görev yapan Teknik Direktör Cihat Aslan ile anlasmisti.

17 karsilasmada 1 galibiyet

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’un basinda çiktigi 11 karsilasmada sadece Adana Demirspor galibiyeti alan Cihat Arslan, takimin küme düsmesinden sonra da yeni gelen yönetimin karari ile göreve devam etmesi istenildi. Spor Toto 1. Lig’de de transfer tahtasinin borç yüzünden kapali olmasi nedeniyle kampa giremeyen ve transfer yapamayan Cihat Arslan, büyük bölümü gençlerden olusan takimla birlikte bu sezon çiktigi 7 karsilasmada 2 beraberlik ve 5 yenilgi yüzü gördü.

Kaynak: İHA