Solhanspor Antrenmanlarini Tamamladi

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, yeni sezon hazirliklarini tamamlayarak sezonun ilk karsilasmasini beklemeye basladi.

Bu yil Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Solhanspor, yaklasik 1.5 ay önce basladigi yeni sezon hazirliklarini tamamladi. Bu hafta sezonun ilk maçina çikacak olan Bingöl ekibi, Hatay temsilcilerinden Erzin Yesilkent takimi ile karsilasacak. Pazar günü saat 14.00’da Solhanspor Salonu’nda oynanacak olan karsilasma öncesinde hazirliklarini tamamlayan yesil-beyazli ekibin antrenör ve sporculari açiklamalarda bulunarak taraftarlari maça davet etti.

Yaklasik bir aydan fazla hazirlik çalismalarina basladiklarini belirten Basantrenör Ünsal Ismail Kirici, "Agirlik, top, teknik ve taktik çalismalariyla bugüne kadar geldik. Çocuklar gayet iyi durumdalar. Bazi sakatliklarimiz var, onlarda iyi olurlarsa hafta sonu maçinin iyi geçecegini zannediyorum. Burada gayet rahatiz. Solhan bize bakiyor. Sporculara, antrenörlere her seyimizle ilgileniyorlar bunlara çok tesekkür ediyorum. Pazar gün ki maça bütün Solhan halkini davet ediyoruz, bizi desteklesinler. Güzel bir oyun çikaracagimiza inaniyorum” dedi.

Yaptiklari hazirliklar sonrasinda maç gününün gelip çattigini söyleyen Takim Kaptani Metin Baran Taskiran, "Öncelikle bütün Solhan halkini bu hafta sonu oynayacagimiz maça davet ediyorum. Buraya daha önce üç kere rakip oyuncu olarak geldim. Buradaki atmosferi çok iyi biliyorum ve simdi arkamda bu destegi istiyorum" diye konustu.

Sporculardan Samet Gümüs ise, sezona hazir olduklarini ifade ederek, "Pazar günü maçimiz var. Bütün Solhan halkini buraya davet ediyoruz. Saat iki de herkes burada olsun. Solhanspor’u önceden beri taniyorum, takip ediyorum voleybolda çok önemli yerlere gelmis bir takim. 1. Lig’de keza Efeler Ligi’nde de mücadele etti, oynadi. Buradaki atmosferi biliyorum. Artik bu atmosferi arkamda hissedecegim için çok mutluyum. Umarim galibiyet ile sezona baslariz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA