Sinan Kaloglu Açiklamasi 'Oyunu Skora Yansitmak Istiyoruz'

Dört haftadir yenilmediklerini, üç haftadir da kalelerinde gol görmediklerini söyleyen Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, bu oyunlarini devam ettirip skor anlaminda gelisme saglamak istediklerini açikladi.

Eyüpspor ile golsüz berabere kaldiklari maçin ardindan açiklamalarda bulunan Altay’in teknik direktörü Sinan Kaloglu, sahada çok iyi bir mücadele oldugunu söyledi.



Kendi takimin sahaya ruhunu ve karakterini koyarak mücadele ettigini ifade eden Kaloglu, “Galip gelebilirdik. Kaçirdigimiz pozisyonlar var. Maglup da olabilirdik. Tempolu, güzel, zevkli bir karsilasma oldu. Haftalardir iyi gidiyoruz. Oyun sisteminde savunma anlaminda birçok seyi oturttuk” dedi.

Ofansif olarak çalismaya devam edeceklerini söyleyen Kaloglu, “Ofansif olarak oynattigimiz oyuncularin bir tanesi sol bek, ilk defa o bölgede oynuyor. Orta sahada oynattigimiz oyuncu sag bek oyuncusu. Diger sol bek oyuncusunu da orta sahada oynatiyoruz. Forvetimiz 38 yasinda. Oyuna sonradan soktugumuz oyuncumuz 41 yasinda. Bu yüzden ben onlarla gurur duyuyorum. Harika bir is çikariyorlar. Böyle devam edecegiz insallah. Dört haftadir yenilmiyoruz, üç haftadir da gol yemiyoruz. Bunu devam ettirip skora yansitmak istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA