Montella Açiklamasi 'Kora Kor Bir Maç Oldu'

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, berabere kaldiklari Galatasaray maçi sonrasi, “Yüze yüz, kora kor bir maç oldu. Iki takim da kazanabilir veya kaybedebilirdi. Esit bir sekilde oynadigimiz için futbolcularimi tebrik etmek istiyorum” dedi.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasinda konuk ettigi Galatasaray ile 0-0 berabere kaldi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, esit bir mücadele ortaya koyduklarini belirterek, “Çok güzel bir maç oldugunu düsünüyorum. Yüze yüz, kora kor bir maç oldu. Iki takim da kazanabilir veya kaybedebilirdi. Esit bir sekilde oynadigimiz için futbolcularimi tebrik etmek istiyorum. Maçin sonunda kirmizi karttan etkilendik ama buna ragmen pozisyon bulduk ve pozisyon verdik. Dogru bir beraberlikti. Ayrica taraftarlarimiza da bizi destekledikleri için tesekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir atmosfer olusturdular” ifadelerini kullandi.

Arkadan oyun kurarak oyunlarina devam edeceklerini aktaran Montella, “Bizim futbolcular arkadan oyun kurma becerisine sahip oldugu için bizim fikrimiz her zaman arkadan oyun kurabilmek. Ancak rakip takim da adam adama mücadele verdiler. Bunu biraz daha iyi yapabilirdik. Ama adam adama mücadele eden bir takima karsi derinligi saglamak en önemli detaylardan bir tanesi” diye konustu.

Ligin seviyesinin yükseldigini ancak performanslarindan ödün vermediklerini belirten Montella, “Iyi bir mücadele verdik. Rakiple esit bir sekilde mücadele verdik. Bu sene ligin seviyesinin yükseldigini söylemek istiyorum. Buna ragmen bizim esit, performansimizdan ödün vermeden oynamamiz sevindirici bence” dedi.

Kaynak: İHA