Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Her Maçi Kazanmak Istiyoruz'

Yasadiklari puan kayiplarinin normal oldugunu söyleyen Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, “Suanda zirvedeyiz. Her maçi kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Altay ile golsüz berabere kaldiklari maçin ardindan açiklamalarda bulunan Eyüpspor’un teknik direktörü Ibrahim üzülmez, “Kosan, mücadele eden, saha içerisinde ligin en çok kosan takimina karsi oynadik. Bizim için kolay bir deplasman olmayacagini söylemistim. Saha içerisinde hakikaten iyi mücadele etti Altay” dedi.

Maçta yakaladiklari pozisyonlari degerlendiremediklerini ifade eden Üzülmez, “Son iki deplasman maçimiza baktigimiz zaman en çok pozisyona girdigimiz maç bu oldu. Bu tür maçlarda gol bulmak gerekiyor. Recep ile girdigimiz pozisyonlar vardi. Bunlari degerlendiremedik. Lig uzun bir maraton. Bu maratonda zaman zaman kayiplar oluyor. Oyuncularimiz gayret ve mücadele anlaminda iyiydi. Pozisyonlari degerlendiremedigimiz zaman iki puani kaybetmis oluyoruz. Bunlar olacaktir. Suanda zirvedeyiz. Her maçi kazanmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA