Futbolun Söhretleri Üsküdar'da Bulustu

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin en ünlü futbolcularini özel bir maçta bir araya getirdi. Üsküdar Belediyesi’nin destegi ile gerçeklesen ilçe amatör spor kulüpleri malzeme dagitim töreni özel bir etkinlige sahne oldu.

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin en ünlü futbolcularini özel bir maçta bir araya getirdi. Üsküdar Belediyesi’nin destegi ile gerçeklesen ilçe amatör spor kulüpleri malzeme dagitim töreni özel bir etkinlige sahne oldu. Basta Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takimlar Sorumlusu Hamit Altintop olmak üzere, milli kalecilerden Rüstü Reçber, oynadigi döneme damgasini vuran ünlü futbolcular ile spor camiasinin sevilen isimleri Ibrahim Toraman, Abdullah Ercan, Hami mandirali, Can Arat, Giray Bulak, Güvenç Kurtar, Cenk Isler, Ender Alkan, Yattara, Senol Yavas, Evren Turhan, Orhan Çikrikçi, Orhan Kaynak ve Gökhan Dinç amatör kulüpler için sahaya çikti. Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen’in de katilimiyla malzeme dagitim töreni, düzenlenen müsabakanin ardindan gerçeklesti.

Müsabaka sonrasi konusan Hilmi Türkmen, “Bugün burada adeta Sampiyonlar Ligi var. Türk futbolunun efsane isimleri sag olsunlar. Üsküdar’daki yerel amatör kulüplere malzeme dagitim programimiz var. Program öncesi bu söhretler söyle bir terlerini atsinlar dedik ama masallah hepsinin formu yerinde. Hepsine tesekkür ediyorum. Sag olsunlar bizleri yalniz birakmadilar. Hem kulüplerimize bir yardim programi bu hem de Türk futbolunu karakterleri ve beyefendilikleriyle örnek olmus, sportif basarilariyla muazzam bir basari göstermis dostlarimizla beraberiz tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA