Emet Gençlerbirligi Yeni Sezonu Açti

Emet Gençlerbirligispor kulübü 2022-2023 futbol sezonunu organize ettigi bir etkinlikle açti.

Emet Termal Resortta düzenlenen sezon açilis programina, Emet Belediye Baskan Yardimcisi Süleyman Sami Demirsöz, AK Parti Emet ilçe baskan yardimcisi Ramazan Simsek, CHP Emet Ilçe Baskani Musa Inci, Emet Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani, ayni zamanda Emetspor Kulüp Baskani Ramazan Seval, Emet Gençlerbirligispor Kulüp Baskani Mehmet Düz, kulüp yöneticileri ve futbolcular katildi.

Gece saygi durusu ve Istiklal marsimizin okunmasi ile basladi.

Açilis konusmasini yapan Emet Gençlerbirligispor Kulübü Baskani Mehmet Düz katilimcilara tesekkür ederek, sezonun kazasiz belasiz, sakatlik olmadan, kardesçe ve dostça mücadele içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Gecede konusan Emet Belediye Baskan Yardimcisi Süleyman Sami Demirsöz, ”Sporun içinden gelen birisi olarak uzun yillar futbol oynadim, hakemlik ve gözlemcilik yaptim. Bu nedenle kulüplerimizin sorunlarini yakinen bilenlerdenim. Geçen sezon Belediye Baskanimizin talimatlari ile tüm kulüplerimize maddi destek, malzeme destegi verdik. Emet Belediyesi olarak kulüplerimizin yanlarinda oldugumuz gibi, açtigimiz futbol okulu ile de kulüplerimize oyuncu yetistiriyoruz. Sizlerden ricam bol bol antrenman yapin. Çünkü antrenmansizligin etkisiyle ya rakip takimla kavgalar ya da, hakemlerle tartismalar yasaniyor. Yeni sezonunun tüm spor kulüplerimize hayirli olmasi temennilerimle Emet Gençlerbirligispor’a yeni sezonda basarilar ve sampiyonluk dileklerimi iletiyorum “dedi.

Daha sonra söz alan Emetspor Kulübü Baskani Ramazan Seval, Emetspor Baskani olarak ilçemizin diger güzide kulübü Emet Gençlerbirligini kardes olarak gördüklerini belirterek yeni sezonun hayirli olmasi ve sampiyonluk getirmesi temennilerini iletti.

Simav-Emet B grubunda mücadele edecek olan Emet Gençlerbirligi ligde ilk maçinda Simav Kestelsporu konuk edecek.

Kaynak: İHA