Bursaspor Taraftarlari Takim Otobüsünün Önünü Keserek ''Yönetim Istifa'' Slogani Atti

Adanaspor’a deplasmanda 3-1 maglup olan Bursaspor’da, taraftarlar deplasman dönüsü takim otobüsünün önünü kesti. Taraftarlar sürekli devam eden yenilgilere tepki göstererek "Yönetim istifa" sloganlari atti.

Bursaspor dün oynadigi Adanaspor maçinin ardindan takim otobüsü ile Bursa’ya döndü. Taraftarlar ise sürekli devam eden yenilgilere tepki göstermek amaciyla Bursaspor Ibrahim Yazici Tesisleri’nde toplandi. Takim otobüsü tesislere girecegi esnada takim otobüsünün önünü keserek ’’yönetim istifa’’ ve ’’bizleri aleme rezil ettiniz’’ sloganlari atti. Polis ekipleri yolu kesen taraftarla müdahale ederek otobüsün tesislere girmesini sagladi.

Bursaspor taraftar grubu olan Teksas’in açiklamasi su sekilde:

’’Degerli Bursasporlular, sezon öncesi yapilan kongrede göreve gelen mevcut Yönetim Kurulu’na, aradan geçen zaman zarfinda yasanan birçok olumsuz gelismeye ragmen, ekonomik, idari ve sportif anlamda olumlu tabloya geçisi umarak sabrettik. Yasanacak yeni bir aday bulamama kaosunun kulübümüze verecegi zarari göz önünde bulundurarak, kulübümüzün yilmaz destekçisi ve bekçisi olan grubumuza dönük bazi söylemleri bile sineye çektik. Zaman zaman stadyumda tepki koydugumuz gibi, dogru hamleler yapilmasi adina kendileri ile birçok kez istisarelerde de bulunduk. Ancak gelinen nokta, camiamiz adina kaçinilmaz bir çagriyi emretmektedir. Bursaspor Kulübü, transfer tahtasinin açilmasina, maliyeti lig seviyesinin ve kulübümüzün mevcut gerçeklerinin üzerinde transferler yapilmasina, sezon içerisinde dört teknik adam degisikligi yasanmasina ve sportif yapida düzelme umudu ile yapilan hamlelere ragmen, tarihinin en kötü sezonunu yasamaktadir. Transferlerdeki yöntem kadro planini ve camiadaki güven ortamini parçalamis, Vakifköy’den gelen ve bu sezon ikinci planda kalan gençlerimiz ile geçtigimiz sezon varilan noktanin oldukça gerisinde kalinmis, bazi genç futbolcularimiz aramizdan tartismali sekilde ayrilmis ve sezon boyu yasanan olumsuz gelismeler oyuncu grubumuzu hedeften ve gerekli mücadeleden koparmistir. Bu durumda, yapilmasi gereken en dogru ve akilci hamle, tüm bu tartismalari ve kaos ortamini geride birakmak adina Olaganüstü Seçimli Genel Kurul’dur. Mevcut Yönetim Kurulu’nu, istifa kararlarini hizlica almaya ve olabilecek en yakin sürede Genel Kurul’u toplamaya çagiriyoruz.”

Kaynak: İHA