Baskan Güder'den Yeni Malatyaspor'a Moral Ziyareti

Spor Toto Süper Ligi’nin ikinci yarisina moralsiz baslayan ve Göztepe maçi hazirliklarini sürdüren Yeni Malatyaspor teknik ekibi ve futbolculara moral ve destek ziyaretinde bulunan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Ortak paydamiz Yeni Malatyaspor’umuza yapilan haksizliklara karsi dur diyoruz ve her daim takimimizin yanindayiz” dedi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Spor Toto Süper Ligi’nin ikinci yarisina 1-0’lik Trabzonspor maglubiyeti ile baslayan Yeni Malatyaspor’a moral ziyareti gerçeklestirdi. Orduzu Pinarbasi Nurettin Soykan Tesisleri’nde antrenman yapan teknik ekip ve futbolcular ile uzun süre sohbet eden Baskan Güder, sari kirmizili ekibin son haftalarda hakem hatalari nedeniyle ligde puan kaybi yasadiklarini belirterek, herkesin ortak sevdasi ve paydasi olan Malatyaspor’un her daim yaninda olduklarini vurguladi. Takim kaptani Sadik Çiftpinar ve diger futbolculara alin terlerinin son damlasina kadar mücadele etmeleri gerektigi tavsiyesinde bulunan Baskan Güder, ligin 20.haftasinda kendi sahasinda konuk edecegi Göztepe maçinda da basari dileklerinde bulundu ve sari kirmizili takima tatli ikraminda bulundu.

Baskan Güder: “Yapilan haksizliklara dur diyoruz”

Yeni Malatyaspor’un son haftalarda haksizliga ugradigini ve bunun için gerekli girisimlerde bulunduklarinin altini çizen Baskan Güder, “Yeni Malatyaspor bizim ortak paydamizdir. Malatya’nin ortak paydasidir. Sevincimizdir, basarisi bizleri sevindirir. Maçlarda maglup olmasi bizleri üzer. Malatyalilarin hepsini üzer. Anadolu’nun her takimi kiymetlidir. Bunu özellikle Futbol Federasyonumuzun bilmesi lazim. Fakat Malatyalilarin sabirlarini tasirmamak gerek. Yapilan haksizliklara dur diyoruz. Yeni Malatyaspor, kimsenin sahsi mali degildir. Hepimizin ortak degeridir. Dün nasil sahip çiktiysak, bugünde sahip çikmaya devam edecegiz. Teknik ekibimiz birçok noktada takima güvendigini belirtiyor ve bu bizi pozitif yönde etkiliyor. Bizler ortak paydamizin her daim yanindayiz. Bugüne kadar takimimizin hep yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA