Salihli'nin Genç Sultanlari Manisa Sampiyonu

Manisa Genç Kizlar Voleybol Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor, sezonun son maçinda Seramiksan Voleybol Takimini 3-1 yenerek Manisa Sampiyonu oldu. Genç Sultanlar, antrenörler Hasan Gören, Merve Ates ve Aleyna Çevik ile birlikte sampiyonluk coskusunu doyasiya yasadi.

Manisa Genç Kizlar Voleybol Ligi 2021-2022 sezonunda Manisa Büyüksehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Alasehir Belediyespor ve Soma Ilgazspor ile A grubunda antrenörler Merve Ates ve Aleyna Çevik yönetiminde mücadele eden Salihli Belediyespor, topladigi 9 puanla grup maçlarina yükseldi.

Aldigi basarili sonuçlarla adindan söz ettiren Genç Sultanlar, sezonun son maçinda Seramiksan ile karsilasti. Manisa Atatürk Spor Salonunda oynanan maça etkili baslayan Salihli Belediyespor, ilk seti 25-20 aldi. Seramiksan, ikinci seti 25-20 alarak durumu esitledi. Genç Sultanlar, üçüncü seti 25-20 ve dördüncü seti 25-14 alarak 3-1’lik skorla Manisa Sampiyonu oldu.

Karsilasma sonunda, Manisa Genç Kizlar Voleybol Ligi sampiyonu olan Salihli Belediyespor Voleybol Takimina sampiyonluk kupasi verildi.

Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Manisa sampiyonu olan Salihli Belediyespor Genç Kizlar Takimi ile teknik heyeti tebrik ederek basarilarinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA