Hakan Kutlu Açiklamasi 'Takimimiz 10 Kisi Kaldiktan Sonra Da Iyi Mücadele Etti'

Ankaragücü maglubiyetinin ardindan açiklamalarda bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Mücadele anlaminda iki takim da iyi mücadele etti. Özellikle bizim takimimiz 10 kisi kaldiktan sonra gerçekten iyi mücadele ettik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 20’nci haftasinda deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 1-0 maglup olan Tuzlaspor’da maç sonu düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu sunlari dedi:

“Öncelikle Ankaragücü’nü tebrik ediyorum. Maçin geneline baktigimizda oyun olarak iki takimin da birbirine çok fazla üstünlük saglayamadigini gördüm. Oyun olarak iki takimda çok fazla iyi seyler ortaya koyamadi. Mücadele anlaminda iki takimda iyi mücadele etti. Özellikle bizim takimimiz 10 kisi kaldiktan sonra gerçekten iyi mücadele ettik. Fazla pozisyona giremedik. Yakaladigimiz oda çok net bir gol pozisyonumuz vardi. Bir iki sut denemesinden baska ön alanda üretici olamadik. Ankaragücü’de bu anlamda çok fazla üretmedi.”

“Sezonu iyi yerde tamamlayacagiz”

Takimda eksiklikler oldugunu söyleyen Kutlu, “Biz de rakibimizi 10 kisi kaldiktan sonrada 11’e 11’iken de oyun pozisyon vermedik. Ama 10 kisi kalmanin zorluklari dakikalar geçtikçe tabi ki oyuncular üzerinde bir baski olusturmaya basladi.

Duran toptan bir gol yedik. Tabii ki eksiklerimiz var. Yeni göreve basladik. Çalisacagiz insallah sezonu iyi yerde tamamlayacagiz. Ama dedigim gibi oyun olarak bakildigi zaman bizim takimimizda çok fazla iyi seyler ortaya koymadi. Mücadele anlaminda memnunum ama ön alanda biraz daha üretken olmaya ihtiyacimiz var” seklinde konustu.

Kaynak: İHA