Hakan Keles Açiklamasi 'Çok Istedigim Oyun Olmadi Ama Önemli Olan 3 Puan Puandi'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Galatasaray galibiyetinden sonra yaptigi açiklamada, "Çok istedigim oyun olmadi ama önemli olan 3 puan puandi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasinda Giresunspor deplasmanda karsi karsiya geldigi Galatasaray’i 1-0 maglup etti. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, "Maçtan önce iyi hazirlanmistik. Maça iyi basladik. Golü bulduk. Golden sonra oyun mücadeleye döndü ikinci yari. Daha önce Besiktas galibiyetimiz var. Burada da galibiyet istiyorduk. Ilk yari iyi, ikinci yari mücadeleye döndü. Çok pozisyon yakalayamadik. Galatasaray’in pozisyonlari var. Onlar da kazanabilirdi. Bizim de eksiklerimiz var. 7-8 kisi eksiklikle geldik. Çok istedigim oyun olmadi ama önemli olan 3 puan puandi. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Kasimpasa maçina hazirlanacagiz. Bizim için önemli bir maç" diye konustu.

Galatasaray’in kiralik oyuncusu Okan Kocuk’u geri çagiracagiyla ilgili çikan haberlerle ilgili olarak ise Keles, "Böyle dedikodular vardi. Bize yansiyan hiçbir sey yoktu. Böyle bir sey olmadigi sürece oyuncumuzla çok fazla diyaloga girmedik. Herhangi bir talep olmadigi için bizim oyuncumuz. Geldigi günden beri müthis performans gösteriyor. Bugün de müthis mücadele gösterdi. Ben memnunum. Elinden geleni yapti" seklinde konustu.

Kaynak: İHA