Hakan Karaahmet Açiklamasi '2-3 Transfer Yapacagiz'

GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, devre arasi transfer döneminde takimin karakterine uyan ve Teknik Direktör Hakan Keles’in istekleri dogrultusunda 2, 3 transfer yapabileceklerini ifade ederken, Galatasaray’in Okan Kocuk ile herhangi bir talebi olmadigini söyledi.

Süper Lig’de Galatasaray’i deplasmanda 1-0 maglup eden GZT Giresunspor’da Baskan Hakan Karaahmet maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Kendileri adina çok önemli bir galibiyet oldugunu ifade eden Karaahmet, “Buralardan aldigimiz 3 puanlar Anadolu takimlari için çok önemli. Sonucu bilinen bir sey olsa tahmin edilebilir oluyor. Bu sonuçlar Türk futboluna da güzel seyler, heyecan katiyor. Bizim için çok mutluluk verici. Giresunspor’un sempatik bir tavri var. Farkli camialardan iyi iltifatlar aliyoruz, onlari mutlu etmek bizi mutlu ediyor. Giresunspor, durusunu hiçbir zaman bozmayan bir takim. Bu galibiyetler hem bizim hem de sempatiyle bakan futbolseverleri mutlu ediyor. Teknik direktörümüzü hem de futbolcularimizi tebrik ediyorum. Bugün Hakan Keles hocamizin dogum günü. Arkadaslara da galibiyet alip bir hediye verebilirsek çok anlamli olacak dedim. O da hediyesi olsun hocamiza“ dedi.



“Giresunspor’un yapacagi iyi islerle ligde kalici olmasi önemli“

Takimin hedeflerine deginen Hakan Karaahmet, “Bizim aslinda birinci etapta hedefimiz kalici olabilmek. Yeni çikan takimlarin kalici olabilmesi önemli. Bir çok futbol camiasinda kurulan takimlar için önemli. Yeni kurulan takimlarda risk aliyorsunuz. Bazen farkli kadrolar bambaska is yapiyor. Giresunspor’un bu sene yapacagi iyi islerle ligde kalici olmasi önemli. Lige alistiktan sonra daha farkli seyler yapabilirsiniz. Elbette çok kötü baslamistik. O kadar kötü ki gol atamayan, 3 puan alamayan bir takim. Hocasini gönderin diye baski yapan taraftar grubu vardi, bunlar dogal tabi. Ama o günlerde de söyledim. Bugün birbirimize sahip çikmamiz gerek. Dogal olan bu. Ileri vadeli planlar yapacaksaniz ekibinizi korumaniz lazim. Benim hesap verecegim çok yer yoktu. Benim bir planim vardi. Hocamizla bu yola bas koyduk beraber. Çokta iyi bir ortam var, futbolcularda bu ortama katki veriyor. Insallah dogru örnek oluyoruzdur“ ifadelerini kullandi.

“Okan Kocuk ile alakali bir talep olmadi“

Son günlerde medyada Giresunspor’da kiralik olarak forma giyen Okan Kocuk’un Galatasaray’a geri çagrilacagi ile ilgili çikan haberlere deginen Karaahmet, “Okan konusunda görüsme olmadi. Kendisi Giresunspor’un futbolcusu. Böyle bize gelen talep yok. Ben hep diyalogdan yanayim. Tabi görüsülebilir, veririm demiyorum yanlis anlasilmasin. O çok mutlu burada, futbol oynamasi lazim. Kalecimden çok memnunum. Bu çok gündemde ama bana gelen talep yok. Okan Giresunspor’un futbolcusu. Talep olursa elbette görüsürüz. Birçok etken var. Biz ne yapacagiz diye düsünmemiz lazim. Okan ile yolumuza devam ediyoruz. Talep olursa onun planlarini yapmamiz lazim. Talep olmadan kendi kendimize devam ediyoruz. Okan çok degerli ve burada mutlu. Insallah Okan’a da söyledim, Giresunspor’un kalesini koruyarak. Bu sene iyi bir sezon geçirsin onun içinde güzel bir hikaye olsun“ seklinde konustu.



“Karaktere uyan oyuncular olursa 2-3 transfer yapacagiz“

Devre arasi transfer dönemine deginen Hakan Karaahmet, “Giresunspor en seffaf kulüplerden bir tanesi. En az borcu olan 3-4 takimdan biri. Transfer tahtasindaki gelismeler çok zor degil. Orayi hallederiz. Hocamizla konustuk. Hocamizin bugün Giresunspor’da 3 tane oyuncusu 11’de eksikti, 4 cezali oyuncu vardi. Eksik oynadik bugün. Futbolcular için hocamizla konusuyoruz. Hocamizin da bizden talebi var, çok degil. Geçen sene birinci ligde devre arasinda transfer yapmayan takimdik. Adam almiyorsunuz falan demislerdi, bu taraftar seni sokaga çikartmaz demisti. Ben hiç kimseye sampiyonluk sözü vermedim, ama devre arasi transferi yapmak istemedim. 2-3 tane hocamizin istedigi olursa transfer yapacagiz. Forvet ihtiyacini herkes söylüyor. Sokakta kestanecide görsem diyorlar forvet alacak misin? diye. Bir golcü katmamiz lazim, öne de bir adam alacagiz. Dogru seyleri oturtursak, bizim takima uyarsa olacak. Biraz geçen seneki Besiktas gibi. Geçen sene aynen kadromuzda 14 kisiydi oynayan, Besiktas’ta sampiyon oldu. Bizim takimin karakterine uyan oyuncularla anlasma saglayabilirsek 2-3 oyuncu alacagiz“ diye konustu.

Kaynak: İHA