Denizlispor Deplasmandan 4 Gollük Galibiyetle Dönüyor

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasinda Denizlispor deplasmanda 4-3 galibiyetle dönerken, Bandirmaspor kendi sahasinda ise maglup oldu. Maçin ardindan her iki takimda karsilasmayi degerlendirdi.



Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda Denizlispor Yardimci Antrenörü Volkan Kürsat Bekiroglu ise iki takimi kutlayarak; “Bugün maça gelmeden önce 8 tane futbolcumuz covid oldu. Alt takimdan futbolcu alip, antrenmanlara çiktik. Bandirmaspor maçina 17 kisi ile geldik. Oynayan bazi futbolcularimizda sakatlik, eklem agrilari oldu. Bunlarin hiçbirinin bahane olmadigini söylemek istiyorum. 2 hafta önce Galatasaray maçi oynadik, orada da ayni hikâyeler vardi. Yaklasik 20 yildir futbol oynuyorum, böyle bir durumla karsilastigimi hatirlamiyorum. Nasipse bu ligde kalacagiz öyle hissediyorum. Umarim önümüzdeki maçlarda da özverili bir sekilde oynariz ve insallah bu takimizi da ligde tutariz” diye konustu.



“Kaliteli takimin yapmamasi gereken hatalardan maglup olduk”

Ardindan Bandirmaspor Teknik Direktör Yardimcisi Ali Onur Cerrah, maça iyi hazirlandiklarini belirterek; “Düsündüklerimizi ilk yariyi sahada iyi yansittik. Ilk yari güzel skor elde ettik. Ikinci yari hiç anlam veremedigimiz bir sekilde, ciddi konsantrasyon eksikligine bagli bir anda gardimiz düstü. Yapmis oldugumuz oyuncu degisiklikleriyle oyuna tutunmaya çalistik. Bizim gibi kaliteli takimin yapmamasi gereken hatalari yaparak sonuç itibariyle maglup olduk. Sonuç olarak hiçbir sey bitmis degil, Bandirmaspor olarak bunun üstesinden geliriz. En iyi sekilde Bandirmaspor’u temsil edip, galip gelerek puanlar toplamak istiyoruz. Hedefimiz belli, bu hedef dogrultusunda ilerlemek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA