Baskan Ünal Futbolculara Baklava Ikraminda Bulundu

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Cengiz Ünal, sponsoru oldugu amatör ligindeki müsabaka öncesinde futbolculara baklava ikraminda bulundu.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Cengiz Ünal sponsoru oldugu Karabük Cengiz Ünal Amatör liginde karsi karsiya gelen Safranboluspor-Eskipazarspor futbolculari ile bir araya geldi. Iki takima basarilar dileyen Ünal, müsabaka öncesi futbolculara baklava ikraminda bulundu.

"Amatör lig takimlarimizdan Safranboluspor ve Eskipazarspor takimlarimiza mactan önce moral olmasi icin baklava ikram ettik" ifadelerini kullanan Baskan Ünal, "Dünya miras kenti Safranbolu’muzun liglerde temsil eden tek takimi Safranboluspor, liginde çok iyi mücadele ediyor ve suan lig lideri durumundalar. Hem Safranbolusporumuza hem de liglerde mücadele eden tüm takimlarimiza sonsuz basarilar diliyorum. Sporcu arkadaslarimizin sporun baris dostluk ve kardesliktir anlayisi ile mücadele ederek ligi hak ettikleri en iyi yerde bitirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA