Ampute Milli Futbol Takimi 'Kesisme Iyi Ki Varsin Eren' Filmini Izledi

Ampute Milli Futbol Takimi, Eren Bülbül’ün dogum günü olan 1 Ocak tarihinde tüm Türkiye’de ve dünyada vizyona giren “Kesisme Iyi ki Varsin Eren” filmini izledi.

Iki yil üst üste Avrupa Sampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takimi, Eren Bülbül’ün dogum günü olan 1 Ocak tarihinde vizyona giren, “Kesisme Iyi ki Varsin Eren” filmini izledi. Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristlerin hain saldirisi sonucu sehit olan Basçavus Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün hayatinin konu alindigi "Kesisme: Iyi ki Varsin Eren" sinema filmini izleyen Ampute Milli Futbol Takimi duygu dolu anlar yasadi.

Film sonrasi Ihlas Haber Ajansi muhabirinin sorularini yanitlayan Ampute Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Osman Çakmak, “Bu filmde emegi geçenleri tebrik ediyorum. Kesisme Iyi ki Varsin Eren filmindeki olaylar gerçek seyler. Masal degil. Bir film izlerken duygulanirsiniz ve hirslanirsiniz. Bizde duygulandik ve hirslandik. Bizde iyi ki varsin Eren diyoruz. Iyi ki varsin Ferhat Komutanim. Her ailenin ve ögretmenlerimin çocuklarimiza bu filmi izletmesi gerekir” dedi.

Kaynak: İHA