Yunusemreli Atletler Madalyaya Kosacak

Yunusemre Belediyespor Atletizm Takimi, bu yil yapilacak ulusal ve uluslararasi yarismalarda madalyalara odaklandi.

Yunusemre Belediyespor, katildigi her bransta oldugu gibi atletizmde de basari hedefliyor. Pandemi nedeniyle uzun süre pistlerden uzak kalan Yunusemre Belediyespor Atletizm Takimi, bu yil yapilacak yarismalardan çok umutlu. Hazirliklarini yeni yapilan Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Atletizm Sahasi’nda sürdüren Mavi Beyazli atletlerin 2022’den beklentisi, madalyalar kazanip milli formayi giymek. Konuya iliskin açiklamada bulunan Yunusemre Belediyespor Atletizm Antrenörü Halil Çikrikçilar, bu yil içerisindeki yarislara en iyi sekilde hazirlanacaklarini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yapilan tesisin Manisa’ya kazandirilmasiyla birlikte tarihi bir dönemece girdiklerini kaydeden Çikrikçilar, modern tesisin Türk atletizminin gelecek yillardaki basarisina önemli etken olacagini kaydetti.

Çikrikçilar, sözlerini söyle tamamladi: “Sporcularimiz yeni tesisi çok begendi. Bu atilim, Manisa atletizmi için tarihi bir adim oldu. Burada fiziki anlamda her sey düsünülmüs. Emegi geçenlerin yüregine saglik. Takim olarak pandemi ile birlikte bir yildir yarislara katilamamistik. Yeniden yapilanarak çalismalarimizi hizlandirdik. Taramalardan ve spor okullarimizdan yeni yetenekler kesfettik. Bu yil birçok kategoride yarismayi planliyoruz. Haftanin 6 günü idmanlar yaparak basarili olmak için çalisacagiz. Disiplinli, gayretli ve istekli çalisarak hedeflere ulasacagimiza inaniyoruz. Bizlere her konuda destek olan Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürümüz Yunus Öztürk ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Baskanimiz Arif Alkan’a tesekkür ediyoruz.”

Kaynak: İHA