Yenisehirli Sporcular Milli Takim Yolunda

Yenisehir Belediyesi Spor Kulübü tarafindan egitilen Diyarbakirli Delal ve Mazlum, Atletizm Milli Takimi alt yapisina seçildi.

Diyarbakir Yenisehir Belediyesi Spor Kulübü sporculari yeni bir basariya daha imza atti. Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskani Murat Besikci, Adana’da düzenlenen Türkiye Kros Sampiyonasi’nda Atletizm Milli Takiminin Alt Yapisina seçilen Mazlum Tunçer ile Delal Köse’nin her zaman yaninda olacaklarini söyledi.

Yenisehir Belediyesi Spor Kulübü’nün bünyesinde bulunan ve çesitli spor dallarinda yetenekli olan sporcularin ulusal ve uluslararasi arenada basarili olabilmeleri için tüm destekleri sagladiklarini belirten Baskan Besikci, "Öncelikli hedefimiz yetenekli çocuk ve gençlerimizi yetenekleri dogrultusunda sporun çesitli dallariyla bulusturmak ve bu yönde egitim vermektir. Sporcu unvanini layikiyla tasimalari ve ilimizi, ilçemizi temsilen kazandiklari basarilariyla gurur duymaktir. Türkiye Kros Il Ilçe Karmalari ve Kulüpler Kros Sampiyonasi’nda U14 Kizlarda Delal Köse, U16 Erkeklerde Mazlum Tunçer, Atletizm Mili Takiminin Alt Yapisina seçildiler. Bu sporcularimizin bizlere yasattiklari bu gurur motivasyonumuzu daha da arttirmaktadir. Sporcularimizin ve azimle çalisan antrenörlerimizin yaninda olmaya devam edecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA