Yeni Malatyaspor'da Adem Ve Sadik, Trabzon Maçindan Umutlu

Ögretmenler Ortaokulu’nda ögrencilerle bir araya gelen Yeni Malatyasporlu futbolcular Adem Büyük ve Sadik Çiftpinar, ögrenciler tarafindan yogun ilgi gördü. Futbolcular, ögrencileri ligin ikinci yarisinda içerde oynanacaklari Göztepe maçina davet etti.

Yapilan kitap dagitim etkinliginde basin mensuplarinin sorularini da cevaplayan Yeni Malatyasporlu futbolcular Adem Büyük ve Sadik Çiftpinar, Trabzonspor maçinin zor olacagini ancak mücadele edeceklerini belirtti.

Kaptan Adem Büyük, transfer iddialarina cevap vererek, "Transferle alakala konusacak bir sey yok. Buradayim. Sözlesmem devam ediyor. Suan için öyle bir sey yok" dedi.

Trabzon maçi ile ilgili açiklamalarda bulunan Büyük, "Trabzon maçi önemli bir maç. Büyük takima karsi oynayacagiz. Ligin lideri. Bizim de eksiklerimiz var. Durumumuz çok iyi degil. Mücadele etmeye gidiyoruz oraya. Puan alabilirsek tabi ki çok iyi bizim için. Imkansiz diye bir sey yok. Ama çok zor oldugunu biliyoruz. Biz de onlara zorluk yasatmaya gidecegiz oraya. Elimizden geldigince mücadelemizi verecegiz. Mutlu dönmeye çalisacagiz" seklinde konustu.



"Onlari maçlarimiza bekliyoruz"

Gençleri ligin ikinci yarisinda Göztepe maçina davet eden Adem Büyük, "Çocuklar bizim gelecegimiz, onlari ziyaret ettik. Biz de o çaglardan geçtik. Onlarin yasinda olduk. Böyle ziyaretler olunca biz de mutlu oluyorduk. Eminim ki onlarda çok mutlu olmuslardir. Biz onlari her zaman yanimizda görmek istiyoruz. Onlari maçlarimiza bekliyoruz. içeride oynayacagimiz Göztepe maçina davet etmek için buraya geldik. Hem onlari görüp tanismak hem de davet etmek için geldik. Onlarda maça gelip bize desteklerini verecekler her zaman. Onlara okul hayatinda, ögrenim hayatinda basarilar diliyorum. Yollar açik olsun" diye konustu.



Sadik Çiftpinar: "Bugüne kadar yaptigimizin çok daha fazlasini yapacagiz"

Ligin ikinci yarisinda transferlerle birlikte mücadeleci bir takim olmayi hedeflediklerini belirten Sadik Çiftpinar ise, "Bugüne kadar yaptigimizin çok daha fazlasini yapacagiz. Ikinci yari çok daha farkli olacak. Gelen transferlerle beraber çok daha güçlü, çok daha iyi bir Malatyaspor izletecegimize inaniyoruz. Bu yönde de çalisiyoruz. Hep birlikte sezon sonu ligi iyi bir yerde bitiririz diye temenni ediyorum. Ülkemizin gelecegi olan genç kardeslerimizin hedeflere ulasmasi yolunda onlara ufak bir destek olabildiysek ne mutlu bizlere. Milli Egitim Müdürlügümüze de bu güzel organizasyon için çok tesekkür ederiz. Onlardan da söz aldik, bundan sonraki iç saha maçlarimiza genç kardeslerimizden bize destek amaçli gelecekler. Onlarin mutlulugu için sehrimizin takimimizin basarisi için elimizden gelin yapmaya devam edecegiz" diye konustu.

Futbolcular daha sonra ögrencileri maça davet ederek kitap dagitip, fotograf çektirdiler.

Kaynak: İHA