Soylu'dan Sporculara Destek

Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Engelsiz Ceylanlar ve Besiktas’in maçina katildi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginin 9. haftasinda Ceylanpinar temsilcisi ile Besiktas karsi karsiya geldi. Ceylanpinar temsilcisinin ev sahipliginde karsilasma Ceylanpinar Spor Salonu’nda gerçeklesti. Deplasman Besiktas Tekerlekli Sandalye Basketbol takimi ev sahibi Ceylanpinar temsilcisini 33 sayi üstünlükle sahadan galibiyetle ayrildi.

Her firsatta engellilerle bir araya gelen Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu, basketbol karsilasmasini tribünden takip etti. Sporculara moral ve destek vermek amaciyla katilan Soylu, karsilasma sonunda Ceylanpinar ve Besiktas takim sporcularini mücadelelerinden dolayi tek tek tebrik etti. Bütün bedensel engelliler adina Soylu’ya tesekkür eden Besiktas Bedensel Engelliler Spor Subesi Genel Menajeri Erdem Göksel, “Besiktas kulübü olarak Belediye Baskanimiz Feyyaz Soylu’ya hem misafirperverligi hemde Urfa Ceylanpinarli kardeslerimize vermis oldugu spora olan desteginden dolayi binlerce kez tesekkür ediyoruz” dedi.

“Her iki kulübünde gönlümüzde yeri var”

Her iki takimin gittigi her yer galibiyetle dönmelerini ümit ettigini belirten Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu, “Her zaman için sahada mücadeleci bir performans bekliyorum. Ceylanpinar Spor kulübü ile Besiktas kulübü arasinda herhangi bir fark yoktur. Her iki kulübünde gönlümüzde yeri var. Her iki takimda bizim kulüplerimizdir. Sporcularimizin basarilarinin devamini diliyorum. Takimlarimizin gittigi her yerde galibiyetle dönmelerini ümit ediyor, basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA