Sirintepe Gençlikspor Yeni Sezona Genç Kadrosuyla Hazirlaniyor

Olusturduklari genç kadroyla yeni sezona hazirlanan Sirintepe Gençlikspor’un Baskani Kasim Karakas, “Yas orani oldukça genç bir kadroyla ligde mücadele edecegiz” ifadelerini kullandi.

Eskisehir’in amatör kulüplerinden olan Sirintepe Gençlikspor, yeni sezona genç kadroyla girecek. Yeni sezonda iddiali olan takimin basina antrenör olarak Sinan Furkan Has’i getirilirken, mavi beyazlilarda Akif Findik Sportif Direktör olarak görev yapacak. Kulüp Baskani Kasim Karakas, "Yeni sezondan umutluyuz. Takimi Sinan Furkan Has çalistiracak. Sportif Direktör olarak da daha önceki yillarda da kulübümüze hizmet eden Akif Findik görev yapacak. Bu sezon genç bir ekiple yola çikacagiz. Yas orani oldukça genç bir kadroyla ligde mücadele edecegiz. Oyuncu takviyemizi ona göre yapiyoruz. Yetenekli ve ilerisi için umut vaat eden oyuncu kadromuz olacak. Ayni zamanda yarismaci bir ekip haline de gelecegiz. Basarili bir takim olacagimizi umut ediyorum" dedi.

Antrenör Sinan Furkan Has da, önemli bir kulübe geldigi için mutlu oldugunu, ekip halinde yeni sezonda basarili olabilmek için genç bir ekiple hedefe ulasacaklarini söyledi.

Sirintepe Gençlikspor önümüzdeki hafta yeni sezon hazirliklari için toplanacak ve çalismalarina baslangiç verecek.

Kaynak: İHA