Sebastian Holmen Açiklamasi 'Iyi Bir Sonuçla Sahadan Ayrilacagimizi Düsünüyorum'

Çaykur Rizespor’un defans oyuncusu Sebastian Holmen, takimdaki olumlu havanin sahaya yansiyacagini belirterek, "Iyi bir sonuçla da sahadan ayrilacagimizi düsünüyorum" dedi.

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 20. haftasinda sahasinda oynayacagi Besiktas maçinin hazirliklarini Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu yönetiminde sürdürdü. Antrenmandan önce basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Çaykur Rizespor’un defans oyuncusu Sebastian Holmen, ligin ilk devresine nazaran futbolseverlerin daha iyi bir Rizespor izleyecegini dile getirerek, "Benim performansimla takimin performansi paralel ilerledi. Sezon basinda çok kötü bir performans sergiledik. Hem ben hem takim olarak çok kötü bir baslangiç yaptik. Son 2 aydir iyi bir çikis yakaladigimizi düsünüyorum. Her ne kadar istedigimiz sonuçlari alamasak da iyi sonuçlar aldigimizi düsünüyorum. Kendi performansimi da biraz daha iyilestirdigimi ikinci yarinin baslangici itibariyle de çok daha olumlu ve pozitif oldugumu düsünüyorum" dedi.



"BU TIP MAÇLARI HERKES OYNAMAK ISTER"

Geçtigimiz yil aldigi sampiyonluk kupasinin ardindan Süper Kupa’yi da müzesine getiren Besiktas ile oynayacaklari maçin kendileri için de heyecan verici ve önemli oldugunu sözlerine ekleyen Holmen, "Besiktas hem geçen yilin sampiyonu hem de Süper Kupa’yi almis bir takim. Sonuçta büyük bir takim. Bu tip maçlari herkes oynamak ister. Biz de takim olarak heyecanliyiz. Ikinci yarinin ilk maçini oynayacagiz ve büyük bir takim ile baslayacagiz. Su an takim olarak olumlu hissettigimizi düsünüyorum. Bu olumlu havanin da sahaya yansiyacagini, iyi bir sonuçla da sahadan ayrilacagimizi düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Takimin içerisinde olumlu bir havanin oldugunu ve bu havanin kendilerini mutlu ettigini dile getiren Holmen, "Ben ilk yaridan çok daha iyi bir yari çikartarak ligde kalacagimiza çok güçlü bir sekilde inaniyorum. Ikinci yari herkes için yeni bir baslangiç olacak. Aramiza yeni katilan arkadaslar olacak, aramizdan ayrilan arkadaslarimiz olacak. Bu olumlu havanin sonuçlara yansiyacagini ve ikinci ayriyi sikintisiz olarak bitirecegimizi düsünüyorum" sekline konustu.

Takim arkadasi Selim Ay ile oynamanin müsabakalarda kendisini rahatlattiginin altini çizen basarili defans oyuncusu, "Selim Ay ile oynamak gerçekten benim için iyi. Onunla oynarken kendimi rahat hissettigimi söyleyebilirim. Biz defans oyuncusuyuz. Bizim öncelikli isimiz bize gol atilmasini önlemek. Onu da ilk yari elimden geldigi kadar yapmaya çalistim. Arkadasimi tebrik ediyorum ama ne yazik ki ben ne zaman gol atarim bunu bilmiyorum ya da söyleyemiyorum" degerlendirmesinde bulundu.

Rakibe karsi kendilerini iyi hazirladiklarini ve rakibin kendileri için önemli olmadigini da dile getiren Holmen, "Ben hangi oyunculara karsi oynadigimizi çok dikkate almiyorum, çok da önemsememeye çalisiyorum. Son iki aydir iyi bir gidisimiz var, iyi hissetmemiz var. Ben de kendimi iyi hissediyorum. Rakip kim olursa olsun biz kendimizi iyi hazirlamaya çalisiyoruz. Bu iyi gidisimizin skorlara ve maça yansiyacagini düsünüyorum" diyerek sözlerini tamamladi.

(Hasan Fehmi Demir – Osman Kubilay Küçükmustafa /IHA)

Kaynak: İHA