Osman Çakiray Açiklamasi 'Hedefimiz Efeler Ligi'

Develi Belediyespor Erkek Voleybol Takimi Antrenörü Osman Çakiray, ligin ikinci yarisinda hedeflerinin play-off ve ardindan Efeler Ligi oldugunu söyledi.



Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig B Grubunda zirve mücadelesi veren Develi Belediyespor ligin ikinci yarisina siki hazirlaniyor. Ligin ilk yarisinda sadece 1 maglubiyet alarak ikinci sirada tamamlayan Develi Belediyespor ikinci yarida sezonu lider tamamlayarak Play-Off’tan adini bir üst lige yazdirmak istiyor.

Nihai hedeflerinin önce Play-Off sonra, final Play Off’u ve insallah sonunda da Efeler Ligi oldugunu belirten Develi Belediyespor antrenörü Osman Çakiray, “ Ilk 5 takimin performanslari birbirine yakin bir ilk devre oldu. Hatta diger takimlarin artan performansi ile her takimin her takimdan puan alabilecegi ve hatta yenebilecegi bir gruptayiz. Develi Belediyespor olarak ilk günden bu yana oyun sistemimizi sporcularimiza uygun hale getirmek için çalisiyoruz ve bunu artik iyice gerçeklestirdik. Performans olarak her geçen gün artan bir ivme yakaladik zaten önemli olan da bu artan performans ile sonuçlari degerlendirebilmek. Sakatlik geçiren ya da rahatsizlanan oyuncularimiz oldu ama tam takim olma ruhu ve kapasitesi ile aksamadan yola devam ettik. Sehir bizi maçlarimizda harika bir sekilde destekliyor ve bu destek gittigimiz yerlerde de devam ediyor. 1.Ligde yeni olmasina ragmen her seyi ince ince dikkatle üzerinde duran bir yönetimimiz var. Her defasinda desteklerini gösteren Develi Belediye Baskanimiz Mehmet Cabbar bize tam destek veriyor ve voleybolu seviyor bu da bize ayri bir güç veriyor. Simdi eksik yok ve tam takimiz 2.devre hazirliklarina devam ederken ilk hedef her zaman ilk maç olarak devam edecek ama nihai hedef önce Play-Off sonra, final Play Off’u ve insallah sonunda da Efeler Ligi’ne çikmak istiyoruz. Söyledigimiz ve kabullendigimiz bir söz var hep daha iyiye ve ileriye gitmek çünkü çogu zaman son baslangiçtan daha önemlidir” diye konustu.

Kaynak: İHA