OSB Teknik Koleji, Türkiye Finallerine Katilma Hakki Elde Etti

Kayseri Özel OSB Teknik Koleji Rize’de düzenlenen Okullar arasi Yüzme Gençler Grup müsabakalarinda ilk dört okul içerisine girerek Türkiye finallerine katilma hakki elde etti.

Kayseri’de düzenlenen Gençler Yüzme müsabakalarinda yer alan OSB Teknik Koleji, burada ikinci olarak adini gruplara yazdirmisti. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Yüzme Il Temsilciligi tarafindan organize edilen Liselerarasi Yüzme Il Birinciligi, Olimpik Havuzda yapilmis ve 3 gün sürmüstü. 50 okuldan 139 sporcunun mücadele ettigi yarislarda OSB Teknik Koleji, erkeklerde ikincilik elde etmisti. Bu derecesi ile grup müsabakalarina katilma hakki elde eden OSB Teknik Koleji, grup müsabakalari için Rize’ye gitti. OSB Teknik Koleji ögrencileri, Antrenör Mehmet Erol gözetiminde grup müsabakalarinda ilk 4’te yer aldi ve adini Türkiye Finalleri’ne yazdirdi. Müsabakalara iliskin OSB Teknik Koleji’nden yapilan açiklamada söyle denildi;

“3-5 Ocak 2022 tarihleri arasinda Rize’de düzenlenen Okullar Arasi Yüzme Gençler Grup Müsabakalarinda okul takimimiz ilk 4 girerek Türkiye finallerine katilmaya hak kazanmistir. Mücadelelerinden dolayi sporcularimizi ve hocamizi tebrik ederiz.”

Kaynak: İHA