Mutlu Önal'dan Basarili Sporculara Ödül

Tayland’da yapilan Muaythai Dünya Sampiyonasi’na katilan ve ikinci olan Sercan Kos ve Ezgi Keles, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Mutlu Önal’i Sümer Amatörler Evi’nde ziyaret etti.

Kayseri’yi gururla temsil eden ve madalya alarak basarilarina yenisini ekleyen sporculara Muaythai Federasyonu Asbaskani Halil Demir, Il Temsilcisi Fatih Kagan Ulu ve sporcularin antrenörü, Milli Takimlar Sportif Direktörü Göksel Cingöz de eslik etti. Türkiye’yi ve Kayseri’yi gururlandiran sporcularin her zaman yaninda olacaklarini belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Mutlu Önal, Sercan Koç ve Ezgi Keles’e hediyelerini taktim etti. Ziyarette yer alan Onur Kurulu Üyesi Faruk Hasetçi de sporculara hediyeler verdi.

ASKF Baskani Mutlu Önal, basarili sporculara destek olmaya devam edeceklerini belirterek, "Sehrimizin basarili sporcularina her zaman destek saglayip yanlarinda olacagiz. Sercan ve Esra hepimizi onurlandirmistir. Sehrimizde sporu daha yukarilara tasimak için çaba gösteriyoruz ve tasiyacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA