Muratpasa'nin Sultanlarinda Gündem Yabanci Oyuncu Transferi

Muratpasa Belediyespor Baskani Özcan Yilmaz, ligde ilk yariyi lider tamamlayan kadin voleybol takimina bir yabanci oyuncu transferinin gündemde oldugunu belirterek, “Sultanlar Ligi’ne çikmayi hedefliyoruz. Bunu da basaracak gücümüz var” dedi.

Sigorta Shop Kadinlar Voleybol 1. Ligi’nde ilk yariyi lider tamamlayan Muratpasa’nin Sultanlari, cumartesi oynayacaklari Fethiye Bahçesehir Koleji maçiyla ikinci yariya baslayacak. Karsilasma, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda saat 16.00’de baslayacak.

“Basaracak gücümüz var”

Muratpasa Belediyespor, ikinci yari hazirliklarina günde çift antrenmanla devam ederken kulüp Baskani Özcan Yilmaz yeni kurulan bir takim olmalarina ragmen ilk yari iyi bir performans ortaya koyduklarini söyledi.

Devre arasinda Gizem Çerag Düzeltir ve Aybüke Yazici transferleriyle takimi güçlendirdiklerini aktaran Yilmaz, “Önümüzde ki günlerde bir yabanci oyuncu alma durumumuz var. Yeni transferlerle beraber Sultanlar Ligi’ne çikmayi hedefliyoruz. Bunu da basaracak gücümüz var” dedi.



“Arayislarimiz devam ediyor”

Ilk yariyi degerlendiren basantrenör Ali Kamberoglu, sezona sakatliklar dolayisiyla sikintili basladiklarini dile getirdi. Kamberoglu, “Sakatliklarin ardindan takim olgusu iyice olusmaya basladi.

Uyum problemimiz vardi. Bu uyum problemimizi kisa sürede atlattigimizi düsünüyoruz” dedi.

Ilk yariyi hedefledikleri sekilde lider tamamladiklarini aktaran Kamberoglu, zorlu bir ikinci yarinin kendilerini bekledigini söyledi.

Kamberoglu, “Çalismalarimiza devam ediyoruz. Hedefledigimiz yerde ligi bitirecegimize inaniyoruz. Takima iki yeni oyuncumuz katildi.

Ama arayislarimiz devam ediyor” diye konustu.

Oyunculardan Irem Özgür de devre arasinda yogun bir tempoda çalistiklarini belirterek, “Liderligi sürdürmek ve play offlara lider bir sekilde girmek gitmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA