Diyarbekirspor Transfer Ataginda

Teknik direktörlük görevine Soner Tolungüç’ü getiren Diyarbekirspor, kadrosunu güçlendirmek için arayislarini sürdürüyor. 1. Lig ve 2. Lig’den birçok oyuncunun teknik heyet ve yönetimin radarinda oldugu ifade edildi.

2. Lig’deki ilk sezonunda en az play-off’a kalma hesaplari yaparken, ilk yarida umdugunu bulamayan Diyarbekirspor’da su ana kadar takimdan Sinan Akaydin, Utku Sen, Okan Dernek, Abdülaziz Solmaz, Firat Arikan, Volkan Altinsoy ve Erkan Taskiran ayrildi. Bazi oyuncularla daha yollarin ayrilmasi bekleniyor.

Kulüp açiklamasinda, "Ligin ikinci yarisinin hazirliklarina Antalya’da devam eden takimimiz çalismalarini sürdürmektedir. Bu süreç içerisinde bizlerle devam eden oyuncularimizin ve aramizdan ayrilan oyuncularimizin akibeti ’tamamen resmiyete döküldükten sonra’ taraftarlarimiza duyurulacaktir" ifadelerine yer verildi.



"Gerekli takviyeleri yapacagiz"

Kamp çalismalarini Antalya’da Teknik Direktör Soner Tolungüç nezaretinde sürdüren yesil-kirmizililar, birçok bölgeye takviye yapmak için arayislarini sürdürüyor. Teknik direktör sorununu çözdüklerini belirten Baskan Turan Ilgin, "Bu ligleri çok iyi bilen, deneyimli ve basarili olan Soner hocamizla basarili olacagimiza olan inancimiz tamdir. Ayrilan oyunculara verdikleri emekler için tesekkür ediyoruz. Takimimizin gücüne güç katacak takviyeler yapacagiz. Taraftarlarimizin bundan endisesi olmasin" dedi.

Kaynak: İHA