'Hentbolun Kizlari'ndan Milli Takima Destek Mesaji

Türkiye Kadinlar Hentbol Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyespor, sahasinda konuk ettigi Eskisehir Anadolu Üniversitesini 32-27 yendi. Karsilasmanin ardindan Kastamonu Belediyesporlu oyuncular, Belçika ile karsilasacak Türkiye A Milli Hentbol Takimina basari dileklerinde bulundu.

Türkiye Kadinlar Hentbol Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyespor, Eskisehir Anadolu Üniversitesi maçi, Kastamonu Merkez Spor Salonunda oynandi. Karsilasmada Kastamonu Belediyespor, Eskisehir Anadolu Üniversitesini 32-27 yendi.

“A Milli Takimimiza Belçika karsisinda basarilar diliyoruz”

Karsilasmanin ardindan Kastamonu Belediyesporlu oyuncular, Türkiye A Milli Hentbol Takimina basari dileklerinde bulunarak destek mesaji verdi. Belçika ile karsilasacak Türkiye A Milli Hentbol Takiminin galibiyet kazanacagina inandiklarini söyleyen Kastamonu Belediyespor’un basarili oyuncusu Betül Yilmaz, rakipleri Eskisehir Anadolu Üniversitesinin iyi bir maç çikardigini belirterek, “Tribünlerde yerimizi alip onlari destekleyecegiz. Umariz kazanan Milli Takimimiz olur ve gruptan çikma adina çok önemli 2 puani alirlar. Tüm takimimiz adina Milli Takimimiza basarilar diliyoruz ve tribünde yerimizi alacagiz” diye konustu.



"Milli Takimimizin kalben yanindayiz"

Kübra Sarikaya ise, “Bugün ki maç bekledigimizden biraz daha zor oldu ama yine de kazandigimiz ve mücadele ettigimiz için. Karsi tarafi da tebrik ediyorum mücadelelerinden dolayi. Milli Takimimizin kalben yanindayiz, insallah güzel bir maç olur. Milli Takimimiza basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA