Baskan Vidinlioglu'ndan A Milli Hentbol Takimina Baklava Ikrami

Kastamonu Belediye Baskani Rahmi Galip Vidinlioglu, A Milli Hentbol Takimini antrenman sirasinda ziyaret ederek baklava ikraminda bulundu ve Belçika karsisinda basari diledi.

Türkiye A Milli Hentbol Takimi, 2023 Dünya Sampiyonasi Avrupa Elemeleri 1. Grup’taki 3. maçinda Belçika ile karsilasacak. Kastamonu’da 5 Ocak Çarsamba günü saat 19.00’da Merkez Spor Salonunda oynanacak karsilasma öncesinde Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Galip Vidinlioglu, takimi ziyaret etti. Ziyarette takim oyunculariyla sohbet eden Baskan Vidinlioglu, ayrica oyunculara baklava ikraminda bulundu.

Oyunculara basari dileklerinde bulunan Baskan Vidinlioglu, “2023 Erkekler Dünya Hentbol Sampiyonasi Elemeleri için yarin aksam saat 19.00’da Merkez Spor Salonunda, Belçika karsisina çikacak olan Milli Takimimiza; Valimiz Sayin Avni Çakir, Milletvekilimiz Sayin Hakki Köylü ve il protokol üyelerimiz ile birlikte moral ziyaretinde bulunduk. Siz degerli hemsehrilerimin de bu milli heyecanda takimimizi yalniz birakmayarak, stadi dolduracagindan süphem yok. Milli takimimiza yürekten basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA